Over Mijnboer

Mijnboer. Dé smaakmaker van het seizoen

Ongelooflijk misschien, maar er zijn honderden bijzondere groente- en fruitsoorten van Nederlandse bodem die door veel mensen zijn vergeten. Zou jij hiermee aan de slag willen door deze bijzondere smaakmakers te telen? Of er een bijzonder gerecht van te maken? Of wil je graag duurzaam eten uit het seizoen? Dan hebben wij goed nieuws. Mijnboer maakt deze bijzondere producten uit het seizoen bereikbaar voor iedereen. Wij zorgen dat jij dé smaakmaker van het seizoen kunt zijn, of je nu teler, kok of consument bent.

Perfecte voedingsbodem 

Wij dagen Nederlandse telers uit om te experimenteren met oude rassen of unieke teeltmethoden. Met onze connecties en ervaring in de branche biedt Mijnboer een perfect platform en prima voedingsbodem om bijzondere seizoensproducten op de markt te brengen. We helpen om duurzaam én winstgevend te telen. En om te innoveren.

Elk seizoen verrassend lekker

Mijnboer helpt je op een natuurlijke manier te variëren. Met bijzondere groente- en fruitsoorten van het seizoen bij jou uit de buurt. Mijnboer heeft namelijk in elk seizoen verse primeurs die jou inspireren om onderscheidende gerechten te maken. Zo worden de eenvoudigste gerechten weer een ware smaaksensatie. Met de complimenten voor de kok.

Verantwoord eten, natuurlijk Nederlands

Kook en serveer eten met een goed gevoel, omdat de producten van Mijnboer op duurzame wijze geteeld worden. Ze worden geproduceerd en aangeboden in ons eigen land. Deze keuze voor de regio is heel bewust, want het is goed voor de lokale economie, het bespaart transportkilometers en daardoor kunnen we nét iets later – dus rijper – oogsten. Dit alles komt de smaak ten goede.

Hier koop je de producten van Mijnboer

Het assortiment van Mijnboer is exclusief verkrijgbaar bij de Sligro vestigingen, de online shop van Sligro en de supermarkten SPAR, Emté en Marqt.

Duurzaamheid staat voorop

Meer weten

Blog

Meer berichten