Privacyverklaring

Mijnboer is een merk van Smeding Groenten en Fruit. Smeding Groenten en Fruit, gevestigd aan De Opfaart 1, 9076 PG Sint Annaparochie, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Smeding Groenten en Fruit
De Opfaart 1
9076 PG Sint Annaparochie
(+31)518 409 940
www.mijnboer.nl

Voor vragen rondom privacy bij Smeding Groenten en Fruit neem je contact op met onze privacy officer via privacy@smeding.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Smeding Groenten en Fruit verwerkt persoonsgegevens, omdat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt. Wij verwerken de volgende persoonsgegevens via www.mijnboer.nl:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag op verschillende websites, bijvoorbeeld omdat deze websites onderdeel zijn van een advertentienetwerk
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij er toestemming is van ouders of voogd. We kunnen niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om te voorkomen dat er gegevens verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@smeding.nl. Dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Smeding Groenten en Fruit verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of mailingen
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Het analyseren van jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren
  • Het volgen van jouw surfgedrag over verschillende websites zodat wij onze producten en diensten kunnen afstemmen op jouw behoefte

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Smeding Groenten en Fruit bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Aanmelden nieuwsbrief Doel Bewaartermijn
Voor het ontvangen van de opt-in en het ontvangen van de nieuwsbrief Tot opt-out
Om de nieuwsbrief een persoonlijke aanhef te geven Tot opt-out
Om de nieuwsbrief een persoonlijke aanhef te geven Tot opt-out
Je gegevens worden opgeslagen bij de diensten van MailChimp. Je schrijft je in met een dubbele opt-in. Je hebt het recht om je altijd weer uit te schrijven met een opt-out die in onze nieuwsbrieven aanwezig is.
Contactformulier Doel Bewaartermijn
Zodat we weten met wie we contact opnemen Na beantwoording van de vraag
Voor het beantwoorden van je contactvraag Na beantwoording van de vraag
Geeft ons inzicht in de trend van reacties, zodat we de website beter naar jouw voorkeuren kunnen aanpassen Na beantwoording van de vraag
Wanneer we je willen bellen naar aanleiding van je contactvraag Na beantwoording van de vraag
Om gericht te kunnen reageren op je vraag en/of opmerking Na beantwoording van de vraag
Je gegevens worden opgeslagen op de mailserver van Smeding Groenten en Fruit.
Aanmeldformulier Doel Bewaartermijn
Zodat we weten met wie we contact opnemen Na beantwoording van de vraag
Zodat we weten met wie we contact opnemen Na beantwoording van de vraag
Geeft ons inzicht in de trend van reacties, zodat we de website beter naar jouw voorkeuren kunnen aanpassen Na beantwoording van de vraag
Zodat we weten waar je bedrijf gevestigd is Na beantwoording van de vraag
Zodat we weten waar je bedrijf gevestigd is Na beantwoording van de vraag
Zodat we weten waar je bedrijf gevestigd is Na beantwoording van de vraag
  Wanneer we je willen bellen naar aanleiding van je contactvraag Na beantwoording van de vraag
  Voor het beantwoorden van je aanmelding Na beantwoording van de vraag
  Je gegevens worden opgeslagen op de mailserver van Smeding Groenten en Fruit.

Delen van persoonsgegevens met derden

Smeding Groenten en Fruit deelt jouw persoonsgegevens met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan eventuele wettelijke verplichtingen. Met bedrijven die, in onze opdracht, jouw gegevens verwerken, hebben wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Smeding Groenten en Fruit blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Smeding Groenten en Fruit jouw persoonsgegevens aan derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Marketing:
Google Analytics
Jurisdictie Wat? Doel
EU, voldoet aan AVG Cookies Het in kaart brengen van jouw voorkeuren en surfgedrag. Welke cookies dit zijn? Bekijk de paragraaf ‘Cookie, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken’ in deze Privacyverklaring.
IP Voor het ophalen van geografische data. IP-adressen zijn niet inzichtelijk voor Smeding Groenten en Fruit.
Google Analytics wordt ingezet om jouw voorkeuren en wensen in kaart te brengen. Je gegevens worden (anoniem) opgeslagen bij Google. We delen in geen geval gegevens met Google. Je gegevens worden alleen anoniem verwerkt. De verzamelde gegevens worden niet gebruikt voor advertentiedoeleinden.
Marketing:
MailChimp
Jurisdictie Wat? Doel
EU, voldoet aan AVG Voornaam Voor het genereren van de aanhef.
 Achternaam Voor het genereren van de aanhef.
 E-mail Voor het bepalen van de adressering.
MailChimp wordt ingezet om je op de hoogte te houden met een nieuwsbrief. Je naam, e-mailadres en bedrijfsnaam zijn opgeslagen op de servers van MailChimp. Je hebt het recht om je op ieder moment weer uit te schrijven met een opt-out die je in iedere nieuwsbrief vindt.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Smeding Groenten en Fruit gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Smeding Groenten en Fruit gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden, zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Je kunt je ieder moment afmelden voor cookies of je internetbrowser zo instellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Deze handeling verschilt per browser.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media bedrijven.

Functionele cookies
Zijn cruciaal voor het goed functioneren van de website.
Cookie Provider Doel Bewaartermijn
csrftoken instagram.com Beschermd de formulieren van de website tegen software aanvallen. 1 jaar
Analytische cookies
Registreren hoe de website gebruikt wordt, en helpen om onze diensten te verbeteren.
Cookie Provider Doel Bewaartermijn
_ga mijnboer.nl Registreert een uniek ID die statistische data genereert over hoe je de website gebruikt. 2 jaar
_gat mijnboer.nl Wordt gebruikt door Google Analytics om de zoeksnelheid in de richting van hun servers te monitoren (throttle request rate). Sessie*
_gid mijnboer.nl Registreert een uniek ID die statistische data genereert over hoe je de website gebruikt. Sessie
Marketingcookies
Geven ons en derden inzicht, bijvoorbeeld over hoe succesvol onze online campagnes zijn. Deze informatie wordt voor marketingdoel-einden gebruikt.
Cookie Provider Doel Bewaartermijn
collect google-analytics.com Wordt gebruikt om data te sturen naar Google Analytics over het bezoekgedrag op de website en de apparaten die hiervoor worden gebruikt. Sessie
r/collect doubleclick.net Verzameld data om de effectiviteit van bekeken of bezochte advertenties te meten, en bepaald met deze data welke advertenties er getoond moeten worden. Sessie
rur instagram.com Niet geclassificeerd. Sessie
urlgen instagram.com Niet geclassificeerd.
Overige cookies _gd# mijnboer.nl Niet geclassificeerd. Sessie

* Een sessie begint wanneer je op een pagina van onze website arriveert. Zolang je op de website naar andere pagina’s en onderdelen navigeert of andere interacties met de website hebt, duurt de sessie voort.

Rechten van betrokkene

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Smeding Groenten en Fruit en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar privacy@smeding.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 4 weken, op jouw verzoek. Ook is het mogelijk om op afspraak langs te komen op het kantoor van Smeding.

Smeding Groenten en Fruit wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Smeding Groenten en Fruit neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via privacy@smeding.nl. Smeding Groenten en Fruit heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding TLS (voorheen SSL). Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

Duurzaamheid staat voorop

Meer weten

Blog

Meer berichten